top of page

NIEUWS

Recente en komende activiteit in de Wegel

TE KOOP.jpg

TE KOOP

Tot 8 april zagen buurtbewoners tot hun verbazing een plakkaat 'Te Koop' aan de kerk hangen. Het is inderdaad de bedoeling dat er met de site iets gebeurt. Er zijn twee biedingen binnengekomen. De Kerkraad beraadt zich nu verder over het bod van mogelijke kandidaten. Wordt vervolgd.

VERHUIS VAN DE INBOEDEL

Het grote meubilair van de kerk wordt intussen in de mate van het mogelijke afgebroken en ofwel verkocht aan antiekzaken ofwel gedeeltelijk overgebracht naar de kerk van O.-L.-Vrouw Geboorte.

Heiligen.jpeg
Biechtstoel.jpeg

BIECHTSTOELEN

Ook de biechtstoelen krijgen een nieuwe bestemming. Eentje gaat naar de kerk van Hoboken Centrum, de drie overige (waarschijnlijk) naar de Verenigde Staten.

Nieuws: Nieuws
Preekstoel.jpeg

PREEKSTOEL

De preekstoel staat al in de stelling om eerstdaags gedemonteerd te worden.

WE ZULLEN HEM MISSEN

Geert Pichal overleed op 6 april bij hem thuis. Hij was 20 jaar onze uitstekende buurman die een nauwlettend oogje hield op de school voor en na sluitingstijd. Geert heeft zijn ziekte ongelofelijk moedig gedragen. Zijn uitvaart werd door ruim 400 mensen bijgewoond.

Geert.jpeg
Paaseieren.jpg

DAAR WAREN DE KLOKKEN

Na de Paasdienst in de Wegel kwamen de klokken terug. De kinderen wisten nauwelijks waar eerst te rapen. Zoveel eieren dropten ze achter onze zaal de 2 Jossen.

Nieuws: Nieuws
bottom of page