top of page

NIEUWS

Recente en komende activiteit in de Wegel

wasmachine.jpeg

CONTENT

Mick Huybrechts is gloeiend tevreden met de wasmachine die hij van ons allen kreeg naar aanleiding van zijn wijding. Hij loopt er witter dan wit bij.

HET SECRETARIAAT VAN DE PASTORALE EENHEID H. DAMIAAN IS VERHUISD NAAR DE PASTORIE VAN DE KRUGERSTRAAT

Zes jaar lang was het secretariaat gevestigd in de pastorie van Christus Koning aan de Louis Strausstraat. Vanaf 1 februari is het gevestigd in de Krugerstraat 105 en kan je daar op maandag en woensdag terecht voor doop- en andere bewijzen. Raf Geurts zal u graag te woord staan.

IMG_3007.jpeg
map-congo-2000px.png

BROEDERLIJK DELEN OP ONZE PAROCHIE

Dit jaar steunen wij landbouwers in 2 provincies van Congo. Op de website van Broederlijk Delen vind je er alle informatie over. Volgende zondag 3 maart doen wij een eerste omhaling, op Palmzondag de tweede. Hartelijk dank voor jouw gift.

Nieuws: Nieuws
Schermafbeelding 2023-12-24 om 10.23.34.jpeg

KERKFABRIEK STAPT NAAR VASTGOEDPLATFORM COVAST

Covast is een online bedieningsplatform voor vastgoed van overheid en not-for-profit. Zij plaatsen vastgoed in de kijker om projectontwikkelaars de weg naar interessante projecten te doen kennen. Sedert 22 december staat ook onze kerk op dat platform.

WE ZULLEN HAAR MISSEN

Francine Heyndrickx overleed. Zij was jaren een trouwe 'kapelganger' hier op de eerste rij en ook bij de Samana-activiteiten was ze altijd paraat. Ze woonde sinds enkele jaren bij de 'Zusterkes der armen' in de Waarlooshofstraat, waar ze op 21 februari begraven werd.

IMG_20220802_143500592.jpeg
vincent_edited.jpg

KNUFFELBEER

Vriend en misdienaar Vincent is door een heel zware ingreep gesparteld en werkt in het ziekenhuis heel hard aan zijn herstel. Gelukkig heeft hij het gezelschap van een grote knuffelbeer die net als zijn engelbewaarder fulltime op hem let.

Nieuws: Nieuws
bottom of page